Hakkari'deki Terör Saldırısı-Bilecik Belediye Başkanı Yağcı: "Kime Ve Neye Hizmet Ettiğini Bilmeyen Terör Belasını Vehaince Saldırıyı Gerçekleştirenleri Tüm Nefretimle Kınıyorum"

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, "Kime ve neye hizmet ettiğini bilmeyen terör belasını ve haince saldırıyı gerçekleştirenleri tüm nefretimle kınıyorum"

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, "Kime ve neye hizmet ettiğini bilmeyen terör belasını ve haince saldırıyı gerçekleştirenleri tüm nefretimle kınıyorum" ifadesinde bulundu.

Yağcı, yaptığı yazılı açıklamada, Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Dağlıca kesiminde hain terör örgütünün saldırısı sonucu 8 şehit ve 16 askerin yaralanmasının derinden üzdüğünü ve yaslarının büyük olduğunu bildirdi.

Şehitleri rahmet ve minnetle andığını, yaralanan askerlerin de bir an önce sağlıklarına kavuşmasını dileyen Yağcı, şu ifadelere yer verdi:

Reklam
Reklam

"Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Dağlıca kesiminde haince emellerle manevi hassasiyetlerimize saldıran, saldırıda bulunan terör belası çirkin yüzünü tekrar göstermiş ve haince bir pusuyla 8 askerimizi şehit etmiştir. Her ne olursa olsun yurdumuzun bölünmez ve sarsılmaz bütünlüğüne el uzatan, dil uzatıp söz söyleyenler bilmelidirler ki; bu vatan toprağının hamuru öyle kolay karılmamıştır, bölünmesini tarih yazmadı, yazmayacaktır. Kime ve neye hizmet ettiğini bilmeyen terör belasını ve haince saldırıyı gerçekleştirenleri tüm nefretimle kınıyorum. Allah milletimizin yar ve yardımcısı olsun."

Muhabir: Muhsin Arslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: