Hakkarili Çocuklar Oyun Alanına Kavuştu

Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) Hakkari İl Müdürlüğü, SODES Projesi kapsamında çocuklar için eğitim salonlu...

Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) Hakkari İl Müdürlüğü, SODES Projesi kapsamında çocuklar için eğitim salonlu ve ilk oyun alanını kurdu.

SODES’in ‘Çocukların Hayallerine Oyunlarla Dokunuş’ projesi kapsamında Pehlivan Mahallesi Musa Anter Caddesi üzerinde bulunan Çallı Apartman’ın 3. katında oyun alanı, kitap okuma ve eğitim salonu hizmete açıldı. Aileler ise kapalı alanda hizmete açılan oyun alanı, kitap okuma ve eğitim salonunda çocuklarıyla doyasıya eğlendiklerini belirttiler. Aileler, “Çocuklarımız buraya gelip hem eğleniyor hem de boş zamanlarımızı kitap okuyarak değerlendiriyor. Öğretmenlerin verdiği ödevleri de burada yapıyorlar. Hakkari'de ilk defa böyle bir çocuk alanı kurulması bizi çok mutlu etti. Kurum yetkililerine teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştular.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: