Hakkarili öğrencilerin konforlu divan sevinci

Hakkari Atatürk Mesleki Teknik Anadolu Lisesi yönetimi tarafından oluşturulan özel alanda öğrenciler kitap okuyarak sohbet ediyor.24 derslikli ve 400 öğrencinin eğitim öğretim gördüğü Atatürk Mesleki Teknik Anadolu Lisesi bir ilke imza attı.

Hakkari Atatürk Mesleki Teknik Anadolu Lisesi yönetimi tarafından oluşturulan özel alanda öğrenciler kitap okuyarak sohbet ediyor.
24 derslikli ve 400 öğrencinin eğitim öğretim gördüğü Atatürk Mesleki Teknik Anadolu Lisesi bir ilke imza attı. Okul yönetimi tarafından kurulan edebiyat ve sohbet divanı, veliler tarafından da takdirle karşılandı. Atatürk Mesleki Teknik Anadolu Lise yetkilileri, öğrencilerinin oturup sohbet edebileceği, kitap okuyabileceği ve dinlenebileceği bir divan oluşturduklarını ifade ettiler.
Durumdan memnun olan öğrenciler ise okul yönetimine teşekkür ederek, burada kitap okumanın ve sohbet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söylediler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz