Hakkarili Vatandaştan Örnek Davranış

HAKKARİ (AA) - Hakkarili Reşat Tekin, yolda bulduğu ve içinde bir miktar para olan cüzdanı belediyeden anons ettirerek sahibine ulaştırdı.

HAKKARİ - Hakkarili Reşat Tekin, yolda bulduğu ve içinde bir miktar para olan cüzdanı belediyeden anons ettirerek sahibine ulaştırdı. Kent merkezinde gezdiği esnada yolda bulduğu cüzdanı sahibine ulaştırmak isteyen Tekin, Hakkari Belediyesine müracaat etti. Yolda bulduğu cüzdanı kontrol ettiğini ve içinde Abdullah Arıkan'a ait nüfus cüzdanının olduğunu söyleyen Tekin, "Cüzdanın içinde Abdullah Arıkan'a ait ehliyet, kredi kartları ve bir miktar para bulunuyordu. Ben de cüzdanın sahibine ulaşmak için belediyeye geldim. Ben insanlık görevimi yaptım" dedi. Yapılan anonsların ardından kaybettiği cüzdanının belediyede olduğunu öğrenen Abdullah Arıkan da belediyeye giderek kaybettiği cüzdanını Reşat Tekin'den aldı. Arıkan, cüzdanını bulan Tekin'e teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: