Hakkarispor'da Yılmaz Erdoğan dönemi

HAKKARİ (İHA) - Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi'nde yer alan Hakkarispor'un bugün yapılan Olağan Genel Kurul toplantısında Hakkarili olan tiyatro ve sinema sanatçısı Yılmaz Erdoğan'ın fahri başkanlığı yaptığı yeni yönetim kurulu seçimleri kazandı.
Kulüp tesislerinde yapılan ve 41 üyenin katıldığı genel kurulda açılış konuşması yapan Hakkarispor Kulübü Başkanı Tahir Yaşar, ekonomik krizin en yoğunlaştığı bir dönemde kulübe yönetici olduklarını, valilik imkanlarıyla ve Yılmaz Erdoğan'ın destekleriyle Hakkarisporu ligde tutmayı başardıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Başkan Yaşar, "Kulübü 25-30 milyar lira civarında bir borç ile yeni yönetime liste halinde devir edeceğiz. Görevi bırakmama rağmen Yılmaz Erdoğan ve yönetimine her yönden katkı sunmaya devam edeceğim" dedi.

Divan Kurulu Başkanlığı seçimi, denetim ve faaliyet raporunun okunup, ibra edilmesinin ardından seçime gidildi. Yılmaz Erdoğan'ın fahri başkanlığında, amcasının oğlu Mekin Erdoğan'ın ile Ali Rıza Sütçü, Turgut Besi, Melek Baş, Naci Aşkan, Halil Aydoğan ve Erdal Çiftçi yeni yönetim kurulu üyeliklerine seçildiler.

"YILMAZ ERDOĞAN GÜCÜMÜZE GÜÇ KATTI" Kongreye katılan genel kurul üyeleri Hakkarispor'a yeni bir renk ve heyecan getirecek olan Yılmaz Erdoğan teşekkür ettiler. Türkiye Futbol Federasyonu Hakkari İl Başkanı Zeki Noyan İse, Hakkarispor'a fahri başkan olarak seçilen Yılmaz Erdoğan'ın kendilerine güç katacağına inandığını söyledi.

Noyan, "Hakkarispor artık kötü günleri geride bırakacaktır. Yılmaz Erdoğan ve yeni yönetimine başarılar dilerim. İnşallah bu sezon Hakkarispor şampiyonluğu göğüsleyerek, Süper Lig'e çıkacaktır. Yılmaz Erdoğan hemşehrimizin başkan seçilmesi Hakkari'de sevinçle karşılandı" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Hakkarispor Olağanüstü Genel Kurul kongresi dilek ve temennililerin ardından sona erdi.