Hakkında dedikodu yapan kardeşini öldürdü

İzmir Karşıyaka'da Leyla B., erkek arkadaşıyla ilişkisine karşı çıkan ve hakkında dedikodu yapan kardeşi Nermin B.'yi öldürdü.

İzmir’in Karşıyaka İlçesi'nde, 54 yaşındaki Leyla B., iddiaya göre, erkek arkadaşıyla ilişkisine karşı çıkan ve hakkında dedikodu yapan kardeşi 53 yaşındaki Nermin B.'yi bıçaklayarak öldürdü. Şüpheli, polis tarafından gözaltına alındı.

Olay, dün saat 20.30 sıralarında 1675 Sokak 44 numarada meydana geldi. Eşinden boşandıktan sonra yalnız yaşamaya başlayan ve ikinci el ev eşyası alım satımı yapan Leyla B., bir süre önce tanıştığı erkek arkadaşıyla ilişki yaşamaya başladı. Leyla B.’nin ilişkisini öğrenen kız kardeşi Nermin B. buna karşı çıktı.

Reklam
Reklam

KALBİNDEN BIÇAKLADI İki kız kardeş arasında bu nedenle sık sık tartışma çıkmaya başladı. Son olarak erkek arkadaşıyla ilişkisine karşı çıkan kız kardeşinin kendisi hakkında dedikodu yaptığını da ileri süren Leyla B., evine gittiği Nermin B. ile bir kez daha tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Leyla B., yaklaşık 35 santim uzunluğundaki bıçakla kız kardeşini kalbinin altından bıçaklayıp, kaçtı.

Kanlar içersinde yere yığılan iki çocuk annesi Nermin B., olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Karşıyaka Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Nermin B., doktorların çabalarına rağmen sabah saatlerinde yaşamını yitirdi. Hastane bahçesinde beklerken acı haberi alan Nermin B.'nin yakınları büyük üzüntü yaşarken, çocukları güçlükle sakinleştirildi.

GÖZYAŞI DÖKTÜ Leyla B., olayın ardından polisin takibiyle yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli, polisteki ilk ifadesinde, gönül ilişkisine karşı çıkan kız kardeşini başkalarıyla bir olup hakkında dedikodu yaptığı için bir anlık kızgınlıkla bıçakladığını söyledi.

Reklam
Reklam

Emniyet müdürlüğü çıkışında ağlayadığı görülen Leyla B., işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: