Hala, Yeğenlerini Kurtarmak Için Tekrar Eve Girmiş

Bursa’daki yangında kız kardeşler Zeynep (7) ve Nazlı Taşçı (4) ile birlikte hayatını kaybeden hala...

Bursa’daki yangında kız kardeşler Zeynep (7) ve Nazlı Taşçı (4) ile birlikte hayatını kaybeden hala Ecem Taşçı’nın, alevlerin arasından çıkmayı başardığı, ancak yeğenlerini kurtarmak için tekrar eve girince öldüğü öğrenildi.

Olay, Osmangazi ilçesi Sırameşeler Mahallesi Kadıpazarı sokaktaki iki katlı evde dün saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Balkonda güvercin besleyen baba Serhat Taşçı ile banyoda olduğu belirtilen anne Selma Taşçı, alevlerden son anda kurtuldu. Yangının birinci katta soba bacasından çıktığı tahmin ediliyor. Anne ve baba kendilerini güçlükle dışarı atabildi. Hala Ecem Taşçı da dışarı çıkmayı başardı. Ancak yeğenlerinin hala içerde olduğunu gören Ecem Taşçı, hızla eve girerek ikinci kata çıktı. Bu sırada meydana gelen tüp patlamasıyla alevler evi tamamen sardı. Alevlerin arasında kalan Ecem Taşçı da can verdi.

Reklam
Reklam

Yangın kontrol altına alındıktan sonra cenazeler ambulansa taşındı. Olay yerine gelen Cumhuriyet Başsavcısı, baba Serhat Taşçı’nın ifadesini aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: