Hale Caneroğlu, Başkan Arpacıoğlu’nu Ziyaret Etti

Oyuncu ve şarkıcı Hale Caneroğlu, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu’nu makamında ziyaret etti.Başkan Arpacıoğlu, ziyaretten...

Oyuncu ve şarkıcı Hale Caneroğlu, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Başkan Arpacıoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ünye, Karadeniz’in incisi olması ve ünlü olan bir ilçe olması yanında yaşanmış ve yaşatılmış bürokrat, sanat dünyasında da çok ciddi insanlar yetiştirmiştir. Türkiye’de ve dünyada bilinen bir yapı haline gelmiştir. Değerli hemşehrimiz olan Hale Caneroğlu hanımefendinin bugün aramızda olmalarından büyük zevk aldık. Eğitim camiası adına, Ünyeliler adına kendisine çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Karadeniz’de olduğundan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Hale Caneroğlu, “Aranızda olmaktan mutluyum. Dileklerini gönlünden geçenlerini herkes öyle güzel ifade etti ki insanın bu camia adına daha fazla yararlı şeyler yapası geliyor, sorumluluk duygumu artırdınız. Biz de diyelim ki bu yaptığımız gelecekte yapacaklarımızın bir başlangıcı olsun. Ben Karadeniz’de olduğum için gurur duyuyorum, her zaman için söylerim, Samsun'da büyüdüm ama yarım Ünyeli, bunu her zaman ifade ederim. Ünye kültürü kesinlikle tanıtılması gereken bir yer diye düşünüyorum, o yüzden çok mutluyum, çok duygulandım, beni bugün çok mutlu ettiniz, çok teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Caneroğlu, Ünye’de güzel bir konser vermek istediğini ifade ederek, "Tozu dumana katar bütün Ünye’ye göbek attırırım. Bütün Ünye’ye bir müzik ziyafeti çektirir, gençleri eğlendiririm. Ünye’de konser vermek hemşehrilerimi eğlendirmeyi çok isterim.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: