Hale Pastaneleri'nin merkez şubesi açıldı

Hale Pastaneleri, Ege Bölgesi’ndeki 8'inci şubesini Manisa İl Halk Kütüphanesi'nin karşısına açtı. Açılışa Vali Celalettin...

Hale Pastaneleri, Ege Bölgesi’ndeki 8'inci şubesini Manisa İl Halk Kütüphanesi'nin karşısına açtı. Açılışa Vali Celalettin Güvenç, İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, İl Müftüsü Sinan Cihan, Hale Pastaneleri'nin sahibi Abdurrahman Yılmaz ve işletme sahibi Kerem Dedeoğlu katıldı.
Nur Pastaneleri adı ile Akdeniz’de 80 şubede hizmet verdiklerini kaydeden Abdurrahman Yılmaz, "Ege Bölgesi’nde de Hale Pastaneleri olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 8'inci Şubemizi Manisa Merkez’de açtık. Hedefimiz 2012’de 20. şubemizi Ege Bölgesi’nde açmak. 150 metrekarelik bu alanda Manisalılara hizmet vereceğiz. Yaş pastadan kuru pastaya kadar 540 çeşit ürünümüzü Manisalılarımızın hizmetine sunuyoruz. Manisalıların gelip pastanemizi görmelerini ve ürünlerimizin tanımalarını istiyorum. Müşterilerimize kaliteli ve ucuz hizmet vereceğiz. ” dedi.
Geniş katılımlı törende açılış kurdelesini Vali Celalettin Güvenç, İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve Hale Pastanesi Sahibi Abdurrahman Yılmaz ile birlikte kesti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz