Halfeti Gerdanı’nda Güçlendirme Çalışmaları

Halfeti Kaymakamlığı tarafından, yapımı 1,5 sene önce tamamlanan Halfeti Gerdanı’na her geçen gün artan ziyaretçi...

Halfeti Kaymakamlığı tarafından, yapımı 1,5 sene önce tamamlanan Halfeti Gerdanı’na her geçen gün artan ziyaretçi sayısı göz önünde bulundurularak, güvenlik tedbirlerini artırmak amacıyla köprü üzerinde ve zemininde güçlendirme çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Baharın gelmesiyle birlikte yoğun bir ziyaretçi akınına uğrayan ve her geçen yıl turizm potansiyeli daha da yükselen Halfeti ilçesi, ziyaretçilerini adeta mest ediyor. İlçeye gelen yerli ve yabancı turistlerin en büyük ilgisini ise eşsiz güzelliği ile görenlerini büyüleyen Halfeti Gerdanı çekiyor.

Reklam
Reklam

Yapımı 1,5 sene önce tamamlanan Halfeti Gerdanı’na gelen ziyaretçi sayasının artması üzerine kaymakamlık tarafından asma köprüde güvenlik tedbirleri arttırılıyor. Halfeti Kaymakamlığı tarafından başlatılan çalışmayla, şuan da köprü üzerinde ve zemininde güçlendirme çalışmalarına devam edildiği belirtildi. Kısa bir süre için ziyaretçilerine kapalı kalacak olan Halfeti Gerdanı üzerinde halat gergi ve güçlendirme çalışmalarının kısa bir süre içerisinde tamamlanacağı ve tekrar ziyaretçilerin hizmetine açılacağı kaydedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz