Halfeti Kaymakamı Keklik'in Bayram Ziyaretleri

ŞANLIURFA (A.A) - Halfeti Kaymakamı Mehmet Keklik, ilçe ve bazı köylerdeki aileleri ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

ŞANLIURFA (A.A) - Halfeti Kaymakamı Mehmet Keklik, ilçe ve bazı köylerdeki aileleri ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Karaotlak Mahallesi'nde bedensel özürlü Mehmet Çevik'i ziyaret ederek bayramlaşan Keklik, ailenin ev kiralarının Kaymakamlık tarafından karşılandığını ve Çevik'in, İŞKUR kapsamında işe yerleştirilerek aile bütçesine katkıda bulunduklarını kaydetti.

Yukarı Göklü beldesi ile Ortayol ve Ömerli köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaşan ve sıkıntılarını dinleyen Kaymakam Keklik'e 70 yaşındaki Kamile Sevtekin tarafından cevizli sucuk ikram edildi.

Reklam
Reklam

Özellikle ihtiyaç sahibi ailelerin sorunlarına yönelik çalıştıklarını ifade eden Keklik, çocuklara oyuncak dağıttı.

Muhabir: Mustafa Sonar / Müslüm Etgü

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: