Halfeti’de Kutlu Doğum Coşkusu

Şanlıurfa Halfeti Müftülüğü ve Yukarı Göklü Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (GÖKDER), Kutlu Doğum Haftası programı...

Şanlıurfa Halfeti Müftülüğü ve Yukarı Göklü Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (GÖKDER), Kutlu Doğum Haftası programı düzenledi.

Yukarıgöklü Gümüş Düğün Salonu'nda Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programın açılış konuşmasını Halfeti İlçe Müftüsü Müslüm Çiftçi yaptı. Çiftçi, "Peygamberimiz Hz Muhammed (sav)’in sevgisine layık olmaya çalışmak her Müslüman'ın görevidir." dedi.

Halfeti Kaymakamı Mehmet Keklik ise "Sevgili Peygamberimiz'in Kutlu Doğum Haftası etkinliği ilçemizde olduğu gibi ülkemizin her köşesinde bu günlerde kutlanıyor. O'na olan sevgiyi, muhabbeti vatandaşlar büyük bir teveccühle kutluyor. Bu güzel ve anlamlı etkinliği düzenleyen GÖKDER Derneği Başkanı Hasan Mavigök ve üyelerine, İlçe Müftülüğümüze çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Reklam
Reklam

GÖKDER Başkanı Hasan Mavigök de şunları söyledi: "Her yıl kasabamızda geleneksel hale getirdiğimiz Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Peygamberimiz'in mübarek Sakal-ı Şerif’ini kasabaya getiriyoruz. Ayrıca kasabamızda yine Efendimiz'i daha iyi tanımak ve daha iyi anmak için Kutlu Doğum programı yapıyoruz.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: