Halfeti’de Polis Haftası'na Coşkulu Kutlama

Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde Polis Haftası, Kaymakam Mehmet Keklik, daire amirleri ve kurum müdürlerinin katılımıyla coşkulu...

Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde Polis Haftası, Kaymakam Mehmet Keklik, daire amirleri ve kurum müdürlerinin katılımıyla coşkulu bir şekilde kutlandı.

Program, Halfeti Hükümet Konağı önünde Atatürk anıtına çelenk konulması ile başladı. Halfeti İlçe Emniyet Müdürü Erol Öztekin açılış konuşmasında “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için öncelikle tüm katılımcılara çok teşekkür ediyorum. Görevi başında şehit olan mensuplarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, tüm meslektaşlarıma ve burada bulunan tüm misafirlerime sağlık ve mutluluk dilerim." dedi.

Reklam
Reklam

Kaymakam Mehmet Keklik ise “Bugün Emniyet Teşkilatımızın 168. kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz. Bu anlamlı günde sizlerle birlikte olduğum için çok mutluyum. Memleketimizin huzur ve refahı için gece gündüz demeden mesai yapan polis arkadaşların polis haftasını en içten dileklerimle kutluyorum." şeklinde konuştu.

Program, Polis Haftası'na yönelik yapılan bilgi yarışması ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül verilmesi ile son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: