Halfeti'den Kısa Kısa

ŞANLIURFA (A.A) - Halfeti'de yapımına geçen yıl başlanan 32 derslik Atatürk Ortaokulu inşaatı devam ediyor.

ŞANLIURFA (A.A) - Halfeti'de yapımına geçen yıl başlanan 32 derslik Atatürk Ortaokulu inşaatı devam ediyor.

Kaymakam Mehmet Keklik, inşaatı hızlı bir şekilde devam eden Atatürk Ortaokulu'nun şubat ayı sonunda tamamlanacağını belirtti. Okulun faaliyete girmesiyle birlikte öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim göreceğini ifade eden Keklik, "İmkanların artmasıyla başarının geleceğine inanıyoruz. Ayrıca söz konusu okulda voleybol ve basketbol sahası da yapılacak" diye konuştu.

-Kaymakam Keklik'e ziyaret

Reklam
Reklam

Küçük Sanayi Yapı Kooperatif Başkanı Muzaffer Açar, Kaymakam Mehmet Keklik'i ziyaret etti.

Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kaymakam Keklik'i ziyaret eden Açar, kooperatif çalışmaları ve yeni yapılacak sanayi sitesi hakkında bilgi verdi.

Kaymakam Mehmet Keklik ise bir yerleşim yerinin şehirleşmesi için sanayinin şart olduğunu belirterek, kaymakamlık olarak bu tür girişimleri ellerinden geldiği kadar destekleyeceklerini dile getirdi.

Muhabir: Mustafa Sonar / Müslüm Etgü

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: