Halı Sahada Kalp Krizi Geçiren Polis Memuru

İskenderun ilçesinde halı sahada futbol oynarken kalp krizi geçiren ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden polis memuru Zeki Bölükbaşı'nın cenazesi, düzenlenen

İskenderun ilçesinde halı sahada futbol oynarken kalp krizi geçiren ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden polis memuru Zeki Bölükbaşı'nın cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketi Elbistan'a gönderildi.

Hatay Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, İskenderun Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, ilçede görevli polis memuru Zeki Bölükbaşı'nın (39) son derece çalışkan, sevilen ve başarılı biri olduğunu, onu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Kılıç'ın konuşmasının ardından ilçe müftüsü Hamdi Kavillioğlu dua okudu. Daha sonra meslektaşlarının omzunda araca konulan Bölükbaşı'nın cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine gönderildi.

Reklam
Reklam

Tabuta sarılarak gözyaşı döken Bölükbaşı'nın yakınlarını İskenderun Emniyet Müdürü Cengiz Başar teselli etti.

Törene, Zeki Bölükbaşı'nın yakınlarının yanı sıra Hatay Vali Yardımcısı Orhan Mardinli, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hakan Atınç, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileriyle çok sayıda emniyet personeli katıldı.

Muhabir: Ömer Soylu / İsmihan Özgüven

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz