Halı Sahada Kalp Krizi Geçiren Polisin Cenazesi Memleketine Gönderildi

Hatay’ın İskenderun ilçesinde halı sahada futbol oynarken kalp krizi geçiren polis memuru Zeki Bölükbaşı’nın cenazesi...

Hatay’ın İskenderun ilçesinde halı sahada futbol oynarken kalp krizi geçiren polis memuru Zeki Bölükbaşı’nın cenazesi düzenlenen törenin ardından memleketi Elbistan’a gönderildi.

10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen birimler arası halı saha turnuvasında oynarken geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren 39 yaşındaki Bölükbaşı için İskenderun Emniyet Müdürlüğü binası önünde tören düzenlendi. 18 yıllık polis memuru Zeki Bölükbaşı'nın, Türk bayrağına sarılı cenazesi sabah saatlerinde İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne getirildi. Yakınları, eşi Ayşe, 7 yaşındaki kızı Hatice, 12 yaşındaki oğlu Enes Bölükbaşı'nın tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Küçük Hatice'yi ise babasının mesai arkadaşları teselli etmeye çalıştı. Bir dakikalık saygı duruşuyla başlayan törende, Zeki Bölükbaşı'nın biyografisi okundu.

Reklam
Reklam

Teşkilat olarak evlatlarını kaybettiklerini belirten İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç şehidin ailesine seslenerek, "Siz de evladınızı erken denecek bir yaşta kaybettiniz. Ama biliniz ki bundan sonra bütün polisler sizin evladınız. Merhumun annesi babası atamız, eşi bacımız, çocukları evladımız, amcası amcamız, dayısı dayımızdır. Sizler, bizlere merhumun bir emanetisiniz ve bu emanet ömür boyu sürecektir." dedi.

Hatay Vali Yardımcısı Orhan Mardinli de çevresinde güler yüzlü, ahlaklı, insanlara karşı içten samimi yaklaşımı ile çok sevilen ve sayılan Zeki Bölükbaşı'na rahmet, kederli ailesine ve polis teşkilatına başsağlığı dileğinde bulundu.

İlçe Müftüsü Hamdi Kavillioğlu'nun dualarının ardından Bölükbaşı'nın cenazesi, arkadaşlarının omuzlarında memleketi Elbistan’a gönderildi

Cenaze törenine Hatay Vali Yardımcısı Orhan Mardinli, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, askeri ve sivil erkan ile Bölükbaşı'nın mesai arkadaşları ve ailesi katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz