Haliç Köprüsü'ne Geçici Olarak Asfalt Döküldü

Haliç Köprüsü'nün yeniden açılması için çalışmalarını sürdüren ekipler, köprü ile yol arasındaki yükseklik farkının geçici...

Haliç Köprüsü'nün yeniden açılması için çalışmalarını sürdüren ekipler, köprü ile yol arasındaki yükseklik farkının geçici olarak giderilmesi için asfalt döktü. Öte yandan Japon IHI şirketinden bir mühendiste, köprüye gelerek incelemelerde bulundu.

Haliç Köprüsü ile yolu aynı hizada tutan çelik mekanizmada meydana gelen arıza nedeniyle trafik tek yönlü olarak ulaşıma kapatıldı. Sabah saatlerinden itibaren incelemelerini sürdüren Karayolları ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, İstanbul trafiği için hayati önem taşıyan Haliç Köprüsü'nü yeniden ulaşıma açmak için geçici bir çözüm üretti. Yola asfalt döken ekipler, böylelikle köprü ile yol arasındaki yükseklik farkını ortadan kaldırdı. Köprünün ayağında yapılacak güçlendirme çalışması sonrasında akşam saatlerine doğru trafiğin açılmasının planlandığı belirtildi.

Reklam
Reklam

Öte yandan Haliç Köprüsü'ne gelen Japon IHI şirketinden bir mühendis, köprüde incelemelerde bulundu. Önce yüksekliği inceleyen Japon mühendis, daha sonra köprü altına inerek incelemelerini sürdürdü. Japon mühendis, incelemelerinin ardından herhangi bir açıklama yapmadan olay yerinden ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz