Haliç'te Zincirleme Kaza Sonrası Can Pazarı Yaşandı: 3 Yaralı

Eyüp Haliç köprüsü üzerinde sabah saatlerinde yaşanan zincirleme kazada tam bir can pazarı yaşandı. Olaydan...

Eyüp Haliç köprüsü üzerinde sabah saatlerinde yaşanan zincirleme kazada tam bir can pazarı yaşandı. Olaydan kısa süre sonra olay yerinde yaşanan can pazarı kameralar tarafından görüntülenirken, vatandaşlar otomobilse sıkışan yaralıları çıkarmak için seferber oldu.

Sabah saat 05.00 sıralarında D-100 karayolunda seyir halinde bulunan ve henüz sürücüsü tesbit edliemeyen 34 GT 377 plakalı otomobil, Haliç Köprü üzerinde makas atarken önce Ender Karabudak’ın kullandığı 34 JS 0920 plakalı otomobile daha sonra kamyonete çarptı. Bu sırada İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait bir temizlik aracı da kazaya karıştı. Olayın ilk anlarında otomobilin sürücüsü ve otomobilde bulunan 2 bayan ağı yaralandı. Yaralı sürücü ile yanında sıkışan bir bayana ve yerde yatan yaralı bayana olay yerindeki vatandaşlar müdahale etti. Sağlık durumlarının ağır olduğu görülen yaralılar vatandaşlar tarafından otomobilden çıkarılmaya çalışılırken, itfaiye ve ambulanstan yardım istendi. Olay yerine ilk gelen itfaiye ekipleri oldu. İtfaiye ekipleri yaralıları taşırken olay yerine gelmek isteyen sağlık ekipleri de oluşan trafik nedeni ile olay yerine girişi yapmakta zorlandı. Aynı zorluk yaralı ambulansa bindirildikten sonra da yaşandı. Kazaya karışan sürücülerden Ender Karabudak, “Önce benim araca vurdu bende temizlik aracına çarptım. Ne olduğunu anlayamadım” dedi.Kazaya ilk müdahale eden vatandaşlar ise sağlık ekiplerinin geciktiğini iddia etti.

Reklam
Reklam

İtfaiye ekipleri tarafından otomobilden kurtarılan yaralılar sağlık ekiplerine teslim edildi. Ağır yaralı olan bir bayan yaralılara olay yerinde sağlık ekipleri tarafından uzun süre müdahale edildi. Yaralılar daha sonra hastaneye kaldırıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz