Halil Öğretmenin Okulunda Önce Saygı Duruşu Sonra Dersbaşı (4)

DOĞUM GÜNÜNÜ MEZARINI ZİYARET ETTİLER Yalova Valisi Selim Cebiroğlu’nun azarlayarak sınıftan çıkardığı, kendisi için düzenlenen 'Öğretmene saygı yürüyüşü'nde kalp krizi

DOĞUM GÜNÜNÜ MEZARINI ZİYARET ETTİLER
Yalova Valisi Selim Cebiroğlu’nun azarlayarak sınıftan çıkardığı, kendisi için düzenlenen 'Öğretmene saygı yürüyüşü'nde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden matematik öğretmeni Halil Serkan Öz, yaşasaydı bugün 43’üncü yaş gününü kutluyor olacaktı.
Halil öğretmenin ailesi Yalova Şehir Mezarlığı’ndaki kabrine ziyarette bulundu. 6 Nisan 1972 doğumlu olan Halil öğretmenin babası Kemal Öz, annesi Güler Öz ve kızkardeşi Elif Öz mezarın başında dua okuyarak gözyaşı döktü.
Doğum gününü kutlamaya günler kala hayata veda eden Halil Serkan Öz’ün mezarını meslektaşları da ziyaret ederek, çiçek koydu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: