Halil Ünal: Alper Potuk Için Galatasaray'dan Teklif Gelmedi

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı ve Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal, Milli oyuncu Alper Potuk için...

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı ve Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal, Milli oyuncu Alper Potuk için Galatasaray'dan herhangi bir resmi teklifin gelmediğini söyledi.

Bugün gerçekleştirilen Kulüpler Birliği toplantısı sonrası Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Son günlerde adı bir çok takımla birlikte anılan Milli futbolcu Alper Potuk'un transfer konularına açıklık getiren Başkan Halil Ünal, Alper için gelen bir resmi teklifin olmadığını belirtti.

Ünal, "Alper Potuk bizim evladımız ve kendi alt yapımızdan yetiştirdiğimiz bir oyuncumuz. Şuanda çok güzel oynuyor ve Avrupa'dan çok ciddi takipler var. Galatasaray'dan aldığımız resmi bir teklif şuan yok. Galatasaray'ın Alper ile ilgilendiklerini de duyumlardan biliyorum. Ama sezon bitmeden hiçbir oyuncumuzu satmayız sonuçta bizimde hedeflerimiz var UEFA'ya gitmek istiyoruz. Ama sezon bittiğinde Alper'i çağırır konuşurum ve kendisi de ayrılmak isterse kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda değerlendiririz aksi taktirde satmayı düşünmüyorum." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz