Halil Ünal: İstanbul Ve Anadolu Kulüpleri Arasında Kavga Yok

Kulüpler Birliği ve Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, son dönemlerde Anadolu ve İstanbul kulüpleri arasında...

Kulüpler Birliği ve Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, son dönemlerde Anadolu ve İstanbul kulüpleri arasında kavga olduğuna yönelik söylentileri yalanladı. Kulüp yöneticileriyle birlikte havuz sistemini tartıştıklarını ancak herhangi bir kavganın söz konusu olmadığını belirten Ünal, “Sanki Anadolu kulüpleri ile İstanbul takımları arasında kavga olduğunu düşünen, yazan ve söylemleri olan arkadaşlar bence duyum üzerine hareket ediyor. Öyle bir gerçek yok. Biz hiçbir zaman kavgayla, gürültüyle, münakaşayla işin çözüleceği bir başkanlık yapmadık. Kulüpler Birliği Başkanlığını da böyle yapmayız. Bunda kimsenin endişesi olmasın. İyi ilişkiler içerisinde meseleleri tartışıyoruz.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kulüpler Birliği olarak geçen sezon uygulanan play-off sistemine karşı olduklarını da belirten Başkan Ünal, ligin 34 haftada sonuçlanmasını istediklerini kaydetti.

Halil Ünal, sözlerini şöyle tamamladı:
“Başkanlar olarak kendi aramızda play-off’u da değerlendirdik. Kesin kararlıyız. Bu yıl play-off istemiyoruz. 34 haftalık lig periyodu sonunda Türkiye Süper Ligin şampiyonu, aynı zamanda Türkiye Süper Toto liginin şampiyonu, Şampiyonlar ligine giden lig ikincisinin ve UEFA’ya gidecek diğer takımların 34 haftalık periyodun sonunda heyecanlı bir şekilde belli olmasını istiyoruz.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: