Haliliye’de korona virüs önlemleri

Haliliye Belediyesi, Korona virüs (Covid-19) salgını ile mücadelede 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı da kapsayan 4 günlük sokağa çıkma yasağında da yıkama ve dezenfekte faaliyetlerine devam edecek.Haliliye Belediyesi Korona virüs (Covid-19) salgınından korunma tedbirleri kapsamında yürüttüğü faaliyetlerini İçişleri Bakanlığın tarafından ilan edilen 4 günlük sokağa çıkma yasağında da sürdürüyor.

Haliliye Belediyesi, Korona virüs (Covid-19) salgını ile mücadelede 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı da kapsayan 4 günlük sokağa çıkma yasağında da yıkama ve dezenfekte faaliyetlerine devam edecek.
Haliliye Belediyesi Korona virüs (Covid-19) salgınından korunma tedbirleri kapsamında yürüttüğü faaliyetlerini İçişleri Bakanlığın tarafından ilan edilen 4 günlük sokağa çıkma yasağında da sürdürüyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na denk gelen yasağın ilk gününde temizlik işleri müdürlüğüne bağlı ekipler, Atatürk, Karşıyaka ve Bahçelievler ve Yenişehir mahallelerinde bulunan cadde ve sokaklarda yıkama ve dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz