Halının Üretim Üssü, Dünyaya Tanıtıldı

GAZİANTEP (AA) - Dünya halı üretiminin "başkenti" Gaziantep, önemli bir fuar organizasyonuna imza atarak, firmaları dünyaya tanıttı.

"Üreticiler arasında inovasyon yarışı yaşandı" Bartık, fuarda adeta üreticiler arasında inovasyon yarışı yaşandığını söyledi. Sektörün ürünlerde gösterdiği muhteşem gelişimin fuar görselliğinde de hissedildiğini kaydeden Bartık, kalite artışının stant dekorasyonlarına ve dizaynlarına da başarıyla yansıtıldığını dile getirdi. Fuarların sadece ilgili sektörü değil beraberinde kentin diğer sektörlerine ve sosyal hayatına da pozitif yansımaları olduğuna işaret eden Bartık, fuarın tanıtım kampanyasında da Gaziantep hakkında bütüncül bir algı yaratmaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: