Halk eğitim merkezi kursiyerleri ürünlerini defileyle tanıttı

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü'ne bağlı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Akşam Sanat Okulu moda tasarım...

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü'ne bağlı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Akşam Sanat Okulu moda tasarım kursu öğrencileri ürettikleri ürünleri düzenledikleri defileyle tanıttı.

Düzce Halk Eğitim Merkezi Akşam Sanat Okulu Moda Tasarım bölümü öğrencilerinin hazırladığı defilenin açılışı öncesi Halk Eğitim Merkezi Müdürü Erol Korkmaz bir konuşma yaptı. Korkmaz, halk eğitim merkezlerinin Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü'ne bağlı, beşikten mezara kadar eğitim parolasıyla faaliyet gösteren yaygın eğitim kurumları olduğunu söyledi. Korkmaz, “bir eğitim ve öğretim yılında 500'e yakın kurs açıyoruz. Bu kurslardan 15 bine yakın kursiyer faydalanıyor. Bu eğitim ve öğretim yılında kursiyerlerimize gelir getiren moda tasarım kursu ve dekoratif halı dokuma kursu açtık. Kursiyerlerimiz bu kurslarda ürettikleri ürünleri satarak para kazanmaktadırlar. Bu gün moda tasarım kursundaki öğrencilerimiz ürettikleri ürünleri sizlere sergileyecek, katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Moda tasarım kursu öğrencilerinin hazırladığı ilk ürünleri Meslek Yüksek Okulu Moda Tasarım Bölümü öğrencileri ve kursa katılan öğrenciler birlikte sundu. Defileye katılan Düzce Valisi Vasip Şahin’in eşi Şeyma Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Korkmaz’ın eşi Şule Solmaz ve İl Emniyet Müdürü Ali Gezer’in eşi Süheyla Gezer de izledi. Defile sonunda Şeyma Şahin, Süheyla Gezer ve Şule Solmaz öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz