Halk Eğitim Merkezi kursları yoğun ilgi görüyor

Ağrı Halk Eğitim Merkezi bünyesinde El sanatları, kuaförlük, halı, müzik, resim, ayakkabıcılık, okuma yazma gibi...

Ağrı Halk Eğitim Merkezi bünyesinde El sanatları, kuaförlük, halı, müzik, resim, ayakkabıcılık, okuma yazma gibi birçok alanda açılan kurslar yoğun ilgi görüyor. 2011–2012 yılı itibariyle 59 farklı kursta 2 bin 208'i kadın ve 2 bin 56'sı erkek kursiyer olmak üzere toplam 4 bin 264 kişi faydalandı.

Ağrı Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Süleyman Çetin, bu yıl 59 farklı branşta açılan kurslarda toplam 4 bin 264 kursiyerin eğitim aldığını ve halktan kurslara olan ilginin her geçen gün arttığını ifade etti.

Reklam
Reklam

Kursiyer öğrenciler de açılan bu kurslardan en iyi şekilde yararlandıklarını, çok iyi arkadaş ortamlarının olduğunu ve hocaların kendilerine en iyi şekilde eğitim verdiklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz