Halk Eğitim Merkezi müdürleri toplantısı yapıldı

Batman’ın Gercüş ilçesinde sene sonu Halk Eğitim Merkezi müdürleri toplantısı İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Çiçek başkanlığında ilçe halk eğitim merkezi müdürlerinin katılımı ile gerçekleştirildi.Toplantıda destekleme ve yetiştirme kursları kapsamında açılan kurslar, kursların işleyişi ile halk eğitim merkezleri bünyesinde açılan mesleki, sosyal ve kültürel kurslar ile okuma, yazma kurslarının durumu görüşüldü.

Batman’ın Gercüş ilçesinde sene sonu Halk Eğitim Merkezi müdürleri toplantısı İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Çiçek başkanlığında ilçe halk eğitim merkezi müdürlerinin katılımı ile gerçekleştirildi.
Toplantıda destekleme ve yetiştirme kursları kapsamında açılan kurslar, kursların işleyişi ile halk eğitim merkezleri bünyesinde açılan mesleki, sosyal ve kültürel kurslar ile okuma, yazma kurslarının durumu görüşüldü. Gercüş Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ömer Taşpınar daha aktif ve nitelikli halk eğitim hizmeti sunmak için bir araya geldiklerini belirterek, çok kitleye ulaşmak için daha fazla çalışmak gerektiğini belirtti. Yerel desteklerle merkez ve ilçelerde güzel kurs imkanları oluşturulduğuna değinen Taşpınar, bu önemli fırsatın iyi değerlendirilmesinin önemine dikkat çekti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz