Halk Eğitim Ve Yüksek Okul İş Birliği İle 8 Kurs Açılacak

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Korkuteli Meslek Yüksekokulu işbirliği ile üniversiteli geçlere...

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Korkuteli Meslek Yüksekokulu işbirliği ile üniversiteli geçlere yönelik kurslar açılması için protokol hazırlıyor.

Korkuteli Halk Eğitim Merkezi Müdürü M. Harun Topay ve Korkuteli Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Murat Soner Balcıoğlu ile bir araya gelerek açılacak olan kursları planladılar. Topay, öğrencilere yönelik uygulamalı tiyatro, halk oyunları, diksiyon, İngilizce, basketbol, voleybol, Semazen ve mehteran kursları açılacağını belirterek, “Bu kurslara katılan kursiyerlerden ücret almayacağız. Kurs sonunda katılımcılara sertifika vereceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Akdeniz Üniversitesi Korkuteli Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Murat Soner Balcıoğlu ise, “Çağdaş bir üniversitenin iyi bir eğitimin yanı sıra sosyal etkinlikler yoluyla oluşacağının bilincinde olan Korkuteli Meslek Yüksekokulu, bu doğrultuda birçok etkinliğe önderlik etmektedir. Öğrencilerden oluşacak kursiyerlere sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde yüksekokul olarak desteklemekteyiz” diye konuştu.

Yapılan ön görüşmenin ardından önümüzdeki günlerde ön protokol imzalanarak kursların başlayacağı bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: