Halk Eğitimde Her Ay İkinci Kademe Sınavı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, okuma yazma kurslarına ağırlık veren Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü her ay ikinci...

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, okuma yazma kurslarına ağırlık veren Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü her ay ikinci kademe sınavı yapıyor.

Bir kişi için bile okuma yazma kursu açtıklarını bildiren müdür Karanfil Bilgin, ikinci kademe sınavında başarılı olanların ilkokul diploması sahibi olduklarını söyledi. Geçtiğimiz yıl 116 kurs akçıllarını bildiren Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Karanfil Bilgin, okuma yazma kurslarına ağırlık verildiğini söyledi. 17 Ağustos Cuma günü birinci ve ikinci kademe sınavı yapacaklarını bildiren Müdür Bilgin, “Şu ana kadar birinci kademe için 1, ikinci kademe için ise 3 kişi başvurdu. İkinci kademe sınavında başarılı olanlar ehliyet sınavlarına girmeye de hak kazanıyorlar. Okuma yazma kurslarına ağırlık veriyoruz. Her ay ikinci kademe sınavı yapıyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz