Halk Eğitimden Yıl Sonu Sergisi

Mersin merkez ilçe Akdeniz Halk Eğitimi Müdürlüğü 'Resim ve El Sanatları' kurslarının yılsonu sergisini açtı.

Mersin merkez ilçe Akdeniz Halk Eğitimi Müdürlüğü 'Resim ve El Sanatları' kurslarının yılsonu sergisini açtı.

Akdeniz Halk Eğitimi Müdürlüğü'nün bir kırtasiye ile ortaklaşa hazırladığı 'Resim ve El Sanatları' kurslarının yılsonu sergisi, İstiklal Caddesi üzerinde bulunan Aslıhan İş Merkezi içinde açıldı. Yoğun bir katılımın olduğu gözlenen sergi açılışında birbirinden güzel el sanatları ürünleri görücüye çıkarıldı. Sergi hakkında bilgi veren Akdeniz Halk Eğitimi Müdürü Sema Sarı, 12 Mayıs Cumartesi gününe kadar açık kalacak sergiyi vatandaşların ücretsiz olarak gezebileceklerini söyledi. 'Tezhip', 'Minyatür', 'Yağlı Boya', 'El Sanatları', 'Ahşap Boyama' kurslarında eğitim gören 90 kursiyerin ortaya koyduğu yaklaşık bin ürünü sergiye çıkardıklarını belirten Sarı, "Yetişkinlere mesleki eğitimlerinin yanında boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeyi, mutlu hissetmelerini, kendilerini yeterli bulmalarını ve bir işe yaradıklarını onlara hissettirmeyi amaçlıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan da Halk Eğitimi Merkezlerinin halkın içinde bir kurum olduğunu, halktan gelecek her kurs talebine karşılık verdiklerini, nerede olursa olsun kurs açtıklarını dile getirerek, yılsonu sergisinin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz