Halk Eğitim'den yıl sonu sergisi

dikiş kursuna katılan bayanlar, el ürünü göz nuru ürünlerini açılan sergide satışa çıkardılar.

Halk Eğitim'den yıl sonu sergisi

Sarıçam Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından Yeşiltepe Mahallesi sakinlerine dönük açılan nakiş, dikiş kursuna katılan bayanlar, el ürünü göz nuru ürünlerini açılan sergide satışa çıkardılar.

Sarıçam ÇEAŞ İlköğretim Okulu toplantı salonunda açılan sergi Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Denge ve Halk Eğitim Müdürü Fuat Özkan'ın katılımı ile açıldı. Başkan Zenbilci ve Müdür Denge tarafından açılış kurdelesi kesilen sergide, kursiyerler tarafından bir yıl boyunca eğitim amaçlı yapılan çeşitli el ürünleri eşyalar sergileniyor. Başkan Zenbilci, sergiyi açan kursiyerleri ve halk eğitim yetkililerini kutladı. Halk Eğitim Müdürü Fuat Özkan ise kurs hakkında bilgi verdi. Müdür Özkan, Sarıçamlı vatandaşların meslek öğrenmeleri aile gelirine katkı sağlamaları yönündeki eğitim faaliyetlerinin gönüllü kuruluşlar ve belediyenin katkıları ile devam ettiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: