Halk Eğitimin Yıl Sonu Sergisi

2012 yılı içinde açtığı kurslarda hazırlanan ürünler görücüye çıktı. Tanıtımın yapıldığı sergiye Urla Belediye Başkanı...

2012 yılı içinde açtığı kurslarda hazırlanan ürünler görücüye çıktı. Tanıtımın yapıldığı sergiye Urla Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erol Uysal ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdülkadir Çiftçi ile kurs öğretmenleri, kursiyerler ile vatandaşlar katıldı.

Düzenlenen tanıtım öncesinde halka oyunları ekibinin Bursa yöresine ait oyunu beğeni topladı. Halk eğitim merkezi olarak sadece merkez sınırlarında değil ilçe sınırlarında yer alan köylerde de çeşitli alanlarda kurs açtıklarını hatırlatan Abdülkadir Çiftçi kurs süresi boyunca emeği geçen herkese teşekkürlerini sunarak; 4 bin 254 kişiye eğitim verildiğini belirtti.

Reklam
Reklam

Serginin açılışını Urla Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Erol Uysal yaptı. Çeşitli ürünlerin sergilendiği stantlar gezildi ve misafirler kokteyl verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: