“halk İskelesi’nden Denize Atlamayın” Uyarısı

Atakum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Atay Uludağ, yazın gelmesi ile birlikte, yüzmek amacıyla Atakum sahillerine...

Atakum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Atay Uludağ, yazın gelmesi ile birlikte, yüzmek amacıyla Atakum sahillerine akın eden insanların Halk İskelesi’ni kullanmamaları gerektiğini belirterek, “Buradan suya atlamak son derece tehlikelidir. Lütfen uyarı tabelalarımızı dikkate alın” dedi.

Halk İskelesi’nin bazı insanlar tarafından adeta tramplen gibi kullanıldığına dikkat çeken Atakum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Atay Uludağ, “Deniz sezonunun açılması ile birlikte, koyduğumuz uyarıcı tabelalara ve yaptığımız anonslara rağmen Halk İskelesi üstünden atlayarak denize girenlerin olduğunu görüyoruz. Bu son derece tehlikeli ve kötü sonuçlar doğuracak bir şeydir. Halkımızın kendi can güvenlikleri için denize girerken uyarı tabelalarını dikkate almalarını ve ona göre hareket etmelerini istiyoruz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Havaların aşırı sıcak olması nedeni ile serinlemek, gezmek ve piknik yapmak için Samsun’dan ve çevre illerden Atakum’u ziyaret edenlerden temizlik konusunda da titiz davranmalarını isteyen Müdür Uludağ, “Biz sahil başta olmak üzere her yeri temizleyerek, çöp poşetleri, sepetleri, tuvaletler ile donattık. Halkımızdan rica ediyoruz, çöplerinizi dağınık vaziyette, gelişigüzel etrafa atmak yerine çöp poşetlerine atın. Böylece bizim işimiz de kolaylaşır. Tekrar geldiğinizde veya sizden sonra gelenlerde temiz bulmuş olur” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: