Halk Konserleri ‘gülsin Onay’ İle Devam Ediyor

Dünyaca ünlü sanatçı ve grupları Antalya’da buluşturan, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Uluslararası Antalya Piyano Festivali...

Dünyaca ünlü sanatçı ve grupları Antalya’da buluşturan, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Uluslararası Antalya Piyano Festivali halk konserleri devam ediyor.

Ücretsiz olarak gerçekleştirilen halk konserleri ile şehrin her noktasına ulaşan festival, bu kez Gülsin Onay’ı sanatseverlerle buluşturacak. Gülsin Onay Halk Konseri, 23 Kasım’da saat 14:30’da Kepez’deki Yenimahalle Semtevi’nde gerçekleşecek. Bu yıl festivalin en önemli konukları arasında yer alan ve hocası Ahmed Adnan Saygun’un dünya çapındaki en güçlü yorumcusu kabul edilen sanatçı, özel bir repertuvar ile dinleyenlerin karşısında olacak.

Reklam
Reklam

13’üncü yılında “Şehirde Müzik Var” sloganıyla yola çıkan, Sanat Yönetmenliğini Fazıl Say’ın yaptığı ve Volkswagen ana sponsorluğunda düzenlenen festival, bu yıl ilçelere kadar uzanan bir programla hazırlandı. Şehrin uzak bölgelerinde yaşayan ve konserlere gelme şansı bulunmayan izleyicileri klasik müzikle tanıştırmak amacıyla düzenlenen halk konserlerinde son olarak Yunan Piyanist Anastasios Pappas, 5 Aralık’ta saat 14:30’da Akdeniz Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde sahne alacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: