Halk meydanda,Tayyip nerede ?

Halk meydanda ,Tayyip nerede ?

Halk meydanda ,Tayyip nerede ?

ADANA(İkrarHaber)-Adana'da Atatürk Parkı'nda toplanan yaklaşık 10 binlerce kişi, sloganlarla hükümeti ve Başbakan'ı istifaya çağırdı.

Buradan AKP binasına doğru yürümeye çalışan binlerce kişiye polis Sular Meydanı'nda TOMA’larla acımasızca saldırarak topluluğu dağıtmaya çalıştı.

Yapılan bu saldırı karşısında daha’da kenetlenen halk üzerine,defalarca gaz bombası atan polis büyük tepki alırken,direnişcilerde boş durmadı.Saldırıya karşılık taş,sopa ve eline ne geçirdiyse onunla karşılık vermesi sonucu ,ortalık bir anda savaş meydanına döndü.Çıkan arbede esnasında polis ve bazı vatandaşların yaralandığı görülürken,silah sesleride duyuldu.

Reklam
Reklam

Panik içerisinde kaçışan göstericiler ara sokaklara dağılırken,bazı kişilerinde market ve iş yerlerine sığındığı gözlendi.Göstericilerin dağılmasından sonra araçlarla konvoy düzenleyen göstericilerin korna sesleri Adana caddelerini inletirken,bazı vatandaşların apartman balkonlarından tencere ve tavalarla ses çıkararak AKP iktidarına karşı tepkilerini dile getirdikleri gözlendi.

Gecenin gec vakitlerine kadar devam eden korne sesleri Adana caddelerini inletiyor.Ülke genelinde olduğu gibi bu günde halk Adana’da meydanda,Tayip nerede diye soran bazı vatandaşlar,hükümetin derhal istifa etmesini isterken,bazı vatandaşların’da lambalarını yakıp söndürdükleri gözlendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: