Halk Otobüslerinden Durak Katkı Payı Alınmayacak

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi, özel halk otobüslerinden yüzde 5 oranındaki durak katkı payının 1 yıl süre ile alınmamasını kararlaştırdı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi, özel halk otobüslerinden yüzde 5 oranındaki durak katkı payının 1 yıl süre ile alınmamasını kararlaştırdı.

Belediye Meclis Salonunda Mehmet Savruk başkanlığında yapılan toplantıda, özel halk otobüslerinde kullanılan toplu taşıma biletlerinden, Özel Halk Otobüsleri Toplu Taşıma Sözleşmesi'nin 15. maddesi uyarınca yüzde 5 oranında durak katkı payı olarak yapılan kesintinin, hem mevcut doğalgazlı otobüslerden hem de yeni alınacak doğalgazlı otobüslerden 1 yıl süre ile alınmaması kararlaştırıldı.

Reklam
Reklam

Mecliste, Kazakistan'ın Pavlador şehri ile Kayseri arasındaki işbirliğinin geliştirilmesi amacıyla kardeş şehir ilişkisinin kurulması talebi de görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Gülük Mahallesi'nde bulunan 524 araçlık çok katlı otoparkın işletmesi de 3 yıl süre ile Kayseri Ulaşım A.Ş'ye devredildi.

Toplantıda, bazı cadde ve sokaklara verilecek isim talepleri de görüşülerek karara bağlandı.

Muhabir: Yemliha Kurt

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: