Halk Otobüsü Kül oldu

Şanlıurfa’da Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsünde öğrenci taşıyan halk otobüsü seyir halindeyken alev aldı.

Öğrenciler otobüsten son anda inerken alev alan otobüs kül oldu.

Edinilen bilgiye göre olay Sabah saatlerinde Harran Üniversitesi Osmanbey yerleşkesinde meydana geldi. İddiaya göre Osmanbey Maliye hattında çalışan Belsan’a ait halk otobüsü şehir merkezine dönüyordu.

Şükrü Yapıcı’nın kontrolündeki otobüs seyir halindeyken bir anda motor kısmından dumanlar yükseldi. Dumanları fark eden Şükrü Yapıcı seyir halindeki otobüsü durdurdu. Otobüste bulunan 40-45 öğrenci ise panik içerisinde kendilerini otobüsün dışına attı. Korku dolu anlar yaşayan öğrenciler durumu itfaiye ekiplerine ihbar etti. Bu sırada motor kısmında başlayan yangın giderek büyüdü. Osmanbey kampüsünde itfaiye bulunmazken, Şanlıurfa merkezden itfaiye ekiplerinin gelmesi 15 dakikayı buldu. İtfaiye ekiplerinin olay yerine yetiştiği sırada ise otobüs tamamen yandı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri soğutma çalışmalarına başladı.

Reklam
Reklam

Büyük bir faciadan dönen öğrenciler ise olay yerine gelen başka bir otobüsle şehir merkezine döndü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: