Halk Otobüsünde Kadınların Kavgası Kamerada

- ZONGULDAK'ta halk otoobsüne binen 2 kadın, yanlarındaki bebek arabası koridoru kapattığı gerekçesiyle arkada oturan 2 kadın ile kavga etti.

- ZONGULDAK'ta halk otoobsüne binen 2 kadın, yanlarındaki bebek arabası koridoru kapattığı gerekçesiyle arkada oturan 2 kadın ile kavga etti. Güvenlik kamerasına yansıyan kavga sırasında kadının kucağındaki çocuk korkudan ağladı.
Olay, geçen 29 Nisan'da şehir içinde yolcu taşıyan özel halk otobüsünde meydana geldi. Birisinin kucağında çocuk, diğerinde bebek arabası olan iki kadın otobüse binerek şoförün arkasındaki koltuklara oturdu. İki kadın, iddiaya göre bebek arabası koridoru kapattığı gerekçesiyle arkada oturan diğer yolculardan bazıları ile tartıştı. Tartışma, otobüsün durakta durmasıyla büyüdü. Öndeki iki kadın ile arkalarında oturan iki kadın arasında kavga çıktı. Kadınlar birbirine girerken, arada kalan kadının kucağındaki çocuk korkudan ağladı. Otobüsteki güvenlik kamerasına yansıyan kavgayı, şoför ile araçtaki diğer yolcular ayırdı. Kadınlar, daha sonra karakola giderek birbirlerinden şikayetçi oldu. Soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: