Halk Otobüsünde Maskeye Oda Başkanından Tepki

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Esnaf Odası Başkanı İsmail Yüksel, Anadolu yakasında bazı halk otobüslerinde gribe...

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Esnaf Odası Başkanı İsmail Yüksel, Anadolu yakasında bazı halk otobüslerinde gribe karşı maske dağıtılmasını 'sorumsuzluk' olarak niteledi.

Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan Yüksel, Anadolu yakasında faaliyet gösteren şirketlerden birinin yönetimi tarafından halkı paniğe sevk edecek biçimde maske dağıtıldığını söyledi. Yüksel açıklamasında, "İstanbul genelinde faaliyet gösteren diğer şirketlerimizin ve esnaf odamızın bilgisi dışında gelişen bu durumu sorumsuzluk ve popülist bir yaklaşım olarak değerlendirmekteyiz. Üç yıl önce ortaya çıkan ve halk sağlığını tehdit eder boyuta gelen domuz gribi salgınında tüm kurumlarımız organize biçimde davranarak, otobüslerimizin uzman kuruluşlarca dezenfekte edilmesi sağlanmıştır. Salgın tehlikesi uyarısı olsaydı, aynı duyarlılıkla gerekli önlemlerin kurumlarımız tarafından bugün de ciddiyetle uygulanılacağı bilinmelidir.” ifadelerine yer verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz