Halk Otobüsünde Şüpheli Şahıs Alarmı

Şişli’de, seyir halindeki bir halk otobüsünde üzerinde sırt çantası bulunan 2 şüpheli şahıs bulunduğu ihbarı...

Şişli’de, seyir halindeki bir halk otobüsünde üzerinde sırt çantası bulunan 2 şüpheli şahıs bulunduğu ihbarı polisi alarma geçirdi. Aynı otobüste bulunan bir sivil polisin yönlendirmesiyle otobüsün önü Mecidiyeköy’de kesildi. Otobüsten indirilen 2 kişi yapılan ilk aramanın ardından emniyete götürüldü.

Polisi alarma geçiren olay Beykoz-Mecidiyeköy seferini yapan 121 numaralı özel halk otobüsünde yaşandı. Otobüste bulunan sivil bir polisin 155’i arayarak, otobüste sırt çantalı 2 şüpheli şahsın bulunduğunu bildirmesiyle Beşiktaş ve Şişli polisi alarma geçti.

Reklam
Reklam

Meslektaşlarının yönlendirmesiyle çok sayıda polis, otobüsün güzergahında önlem aldı. Otobüsün D-100 Karayolu’ndan Mecidiyeköy’e girdiğinin bildirilmesiyle köprü altında bulunan ekipler otobüsün önünü kesti.

Takviye ekiplerin de gelmesiyle polisler içeri girdi. Meslektaşları ile konuşan polisler şüpheli 2 kişiyi otobüsten indirdi. Şahıslar yapılan üst aramalarının ardından detaylı incelenmek üzere Kuştepe Polis Merkezi’ne götürüldü.

Konuyu devralan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin incelemesi sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: