Halk Otobüsünde Unutulan Çanta, Sahibine Teslim Edildi

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde halk otobüsünde unutulan içerisinde ziynet eşyası ve para olan çanta sahibine teslim edildi.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde halk otobüsünde unutulan içerisinde ziynet eşyası ve para olan çanta sahibine teslim edildi.

Halk otobüsü sürücüsü bir kişinin çantasını otobüste unutarak, indiğini belediye yetkililerine haber verdi.

Çantanın içesindeki faturalardan kimliği ve adresi teslim edilen kadın A.B isimli kadına çantası teslim edildi.

-Belediye Başkanı Baysan'dan teşekkür

Çorlu Belediyesi'ne gelerek çantayı belediye Başkanı Ünal Baysan'dan alan A.B, gösterilen hassasiyetten dolayı yetkililere teşekkür etti. Çantasının içerisinde para ve ziynet eşyası olduğunu belirten A.B, "Böyle duyarlı insanların da var olduğunu görmek çok güzel" dedi.

Reklam
Reklam

Baysan da, örnek davranışından dolayı sürücü Bülent Birim'i tebrik etti.

Çorlu'daki otobüs şoförlerinin duyarlı olduğunu belirten Baysan, "Araçlarımızda unutulan veya kaybolan eşyalar, sahiplerine teslim edilmektedir. Sahibine ulaşamadığımız kayıp eşyalar ise tutanak ile kayıt altına alınmaktadır" diye konuştu.

Şoför Birim ise, çantayı alıp gizlemeyi bir an bile düşünmediğini ifade etti.

Belediye Başkanı Baysan, Birim'e olaydan dolayı hediye takdim etti.

Muhabir: Coşkun Bozyel / Cihan Demirci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: