Halk Oyunları Yarışmaları Ilk Ödül Töreni Yapıldı

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen Halk Oyunları Türkiye Şampiyonası Ege Bölge Birinciliği'nde minikler ve...

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen Halk Oyunları Türkiye Şampiyonası Ege Bölge Birinciliği'nde minikler ve yıldızlar bölümü sona erdi. Miniklerde birinciliği Manisa Çağatay Uluçay Spor Kulübü 87.20 puanla aldı.

Yıldızlarda ise İzmir Aliağa Helvacı Gençlik Spor Kulübü 88.20 ile birinciliği kazandı. Kuşadası Belediyesi Uğur İnan Spor Salonu’ndaki Halk Oyunları Ege Bölge Şampiyonası’na Aydın, İzmir, Çanakkale, Balıkesir, Kütahya, Manisa, Denizli, Muğla, Bursa, Afyon, Uşak ve Kocaeli gibi Ege ve Marmara bölgesinden takımlar yarışmaya katıldı. Yarışlara gençler ve büyükler kategorileri ile devam ediliyor.

Reklam
Reklam

Bu arada yarışmaya katılan ekiplere ve görevlilere Kuşadası Belediyesi'nce sağlanan kumanyaların gecikdiği için, yarışmaya katılan ekiplerden bazıları çevredeki marketlerden yiyecek ihtiyacını gidermeye çalıştı.

Federasyon yetkilileri de sahnede gazetecilerin ödül töreni sırasında rahat görüntü almasına engel olduğu için kısa süreli tartışma yaşandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz