Halk Oyunlarına Destekten Dolayı Plaket Verildi

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Başkanı Hayri Gürhan Ozanoğlu, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret etti.Ziyarete;...

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Başkanı Hayri Gürhan Ozanoğlu, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret etti.

Ziyarete; Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Deniz ile Gençlik Spor İl Müdür Vekili Ömer Dağdelen katıldı.

Türk Halk Oyunları kültürünün yaşatılması için çaba gösterdiklerini belirten Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Başkanı Hayri Gürhan Ozanoğlu, “En büyük hedefimiz genç kuşaklara bu kültürü aktarmaktır. Bu konuda en büyük destekçilerimiz yerel yönetimler. Malatya bu anlamda bizim kalemiz gibi. Bu kültürün yaşatılmasına vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Reklam
Reklam

Halk Oyunlarının Türk kültüründe ayrı bir yeri olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Malatya’da bu kültür halen yaşatılıyor. Biz de bu güzel geleneğin yaşatılması için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu amaçla Esenlik Malatya Belediyespor bünyesinde de bir ekip kurduk” şeklinde konuştu.

Türkiye Halk Oyunları Federasyon Başkanı Hayri Gürhan Ozanoğlu, Türk Halk Oyunları kültürünün yaşatılmasına verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a plaket verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: