Halk Sağlığı Müdürlüğü'nden Hastane Başhekimlerine Ziyaret

Van Halk Sağlığı Müdürü Dr. Yakup İmren, müdür yardımcıları ve şube müdürleri ile birlikte Van...

Van Halk Sağlığı Müdürü Dr. Yakup İmren, müdür yardımcıları ve şube müdürleri ile birlikte Van İpekyolu Devlet Hastanesi ile Van Bölge ve Eğitim Araştırma Hastanesi başhekimliklerini ziyaret etti.

Van Halk Sağlığı Müdürü Dr. Yakup İmren ve beraberindekileri, İpekyolu Devlet Hastanesi ziyaretinde Başhekim Yardımcısı Dr. Ali Eman, Başhemşire Azize Orbay ve hastane yöneticileri karşıladı. Ardından da Van Bölge ve Eğitim Araştırma Hastanesi’ne giden Van Halk Sağlığı Müdürü Dr. Yakup İmren ve beraberindekiler burada da Başhekim Dr. Necmettin Bilici tarafından karşılandı. Yapılan her iki ziyaret esnasında hastanelerin sorunları konuşuldu.

Reklam
Reklam

Halk Sağlığı Müdürü Dr. İmren, en kısa zamanda eksikliklerin giderilmesi açısında çalışmaların başlatacakları belirtti. Van Halk Sağlığı Müdürü Dr. Yakup İmren, yeni kurulan müdürlüğün 7 birimden oluştuğunu belirterek, “Aile Hekimliği Uygulama Birimi, Aile Hekimliği İzleme Değerlendirme Birimi, Toplum Sağlığı Hizmetleri Birimi, Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar, Programlar ve Kanser Birimi, Bulaşıcı Hastalıklar Kontrol Programları Birimi, Çevre ve Çalışan Sağlığı Birimi ve Destek Hizmetleri Birimi şeklindedir” dedi.

Dr. İmren, halk sağlığını korumak ve geliştirmek, sağlık için risk oluşturan faktörlerle mücadele etmek, birinci basamak sağlık hizmetlerini yürütmek ve bu hususta gerekli düzenlemeleri yapmakla yükümlü olduklarını da sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: