Halk Sağlığı Müdürlüğü’nden Şifa’ya Teşekkür

Erzurum Halk Sağlığı Müdürü Cumhur Hakkı Çankaya, Özel Erzurum Şifa Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Sabahattin...

Erzurum Halk Sağlığı Müdürü Cumhur Hakkı Çankaya, Özel Erzurum Şifa Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Sabahattin Dalga’yı makamında ziyaret etti. Çankaya, Şifa’ya Sağlıklı Yaşam Festivali’ne sağladığı katkılarından dolayı teşekkür ederek, plaket takdim etti.

Sağlıklı Yaşam Festivali'ne hazırlanmak için Erzurum'daki bir çok sağlık kurumuna bu etkinlikte yer almak için teklif götürdüklerini kaydeden Çankaya, "Maalesef bazı sağlık kurumları bu davetimize sıcak bakmazken, Özel Şifa Hastanesi’nin sponsor desteği vererek katılması bizleri son derece memnun etmiştir." dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şifa Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Sabahattin Dalga da her türlü sağlık faaliyetleri içerisinde olmaya çalıştıklarını kaydederek, Erzurum Halk Sağlığı Müdürlüğü’ne jestlerinden dolayı teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: