"halka Hizmet İçin Milletvekilliği Şart Değil"

AK Parti Kütahya İl Başkanı Kamil Saraçoğlu, 'seçim ödeminde verdiği vaadleri yerine getirmeyen' DDY Genel...

AK Parti Kütahya İl Başkanı Kamil Saraçoğlu, 'seçim ödeminde verdiği vaadleri yerine getirmeyen' DDY Genel Müdür Yardımcısı İsmet Duman'ı eleştirdi.

Halka hizmet etmek için milletvekili veya il başkanı gibi sıfatların şart olmadığını dile getiren Saraçoğlu, "Bilindiği gibi, DDY Genel Müdürü Yardımcısı İsmet Duman 12 Haziran seçimlerinde partimizden milletvekili aday adayı olmuştu. O dönemde kendisi, 'Kütahya'ya hızlı treni getireceğim, şunu yapacağım, bunu yapacağım' gibi vaadlerde bulunmuştu. Bu hususta kendisini eleştirmek istiyorum. 12 Haziran'da ben de aday adayı oldum. Kütahya'ya hizmet etmek için milletvekili olmak şart değil. Duman'a, makamı itibariyle vekil olunmadan da bu hizmetlerin kente getirilmesinin mümkün olduğunu anlattım. Kendisi halen DDY Genel Müdürü Yardımcısı. Bu görevdeyken beni arayıpta bir isteğimiz varmı diye sormadı. Üzülüyorum. Ben kendisine bu konularla ilgili telefon ettim. Ancak destek alamadım" dedi.

Reklam
Reklam

Kimseye küskün olmadığını ifade eden Başkan Saraçoğlu, "Bizim amacıım halkımıza hizmet. Konuyla alakalı İsmet Duman'a bir küskünlüğüm söz konusu değil. Amaç hizmet olunca herşeyi zorlayacağız.Kütahya'da 'DDY ile ilgili bir gelişme olur mu?' diye sorarsanız umudum yok" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: