"Halka Tepeden Bakmayın, 'Bugün Git Yarın Gel' Demeyin"

Bursa Valisi Şahabettin Harput, kendisini ziyaret eden kaymakam adaylarına nasihatta bulunup, "Halka tepeden bakmayın, 'Bugün git yarın gel' demek yerine

Bursa Valisi Şahabettin Harput, kendisini ziyaret eden kaymakam adaylarına nasihatta bulunup, "Halka tepeden bakmayın, 'Bugün git yarın gel' demek yerine çözüm üretin" dedi.

Bursa'ya gelen 97. dönem mezunu 64 kaymakam adayı, Vali Harput ile Çarşamba'daki Valilik Binası'nda bir araya geldi.

Harput, Bursa'nın Osmanlı'yı kuran şehir olduğunu ifade ederek, kaymakam adaylarına nasihatlerde bulundu.

Sadece temiz düşünceli olmanın yetmeyeceğini, "ateş, dinamit ve canavar gibi olunması" gerektiğini belirten Vali Harput, "Yerinizde durmamalısınız. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın tabiriyle 'dertli ve sancılı' olmalısınız. Ben ona bir tabir daha ekliyorum. 'Deli' olacaksınız. 'Delice' iş yapacaksınız. Çılgın fikirler üreteceksiniz" dedi.

Reklam
Reklam

Kaymakam adaylarından her zaman geleceğe bakmalarını isteyen Vali Harput, "Halka gönlünüzü açınız, onlarla iç içe olun. Dünyada kuralı güçlü koyuyor, herkes ona uyuyor. O zaman güçlü olmalı ve kuralı da biz koymalıyız. Her türlü yanlışlığa ve haksızlığa izin vermemeliyiz. Göreviniz, sadece o ilçede değil, Türkiye'nin her yerinde. Halka tepeden bakmayın, 'Bugün git yarın gel' demek yerine çözüm üretin" diye konuştu.

Muhabir : Mehmet Bayer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz