Halkapınar'da "Kardan Adamın Yüreği Üşümesin" Etkinliği

 Halkapınar'da Anadolu Ereğli Güç Birliği Derneği'nin "Kardan Adamın Yüreği Üşümesin" etkinliği kapsamında ilçede ihtiyaç sahibi 113 öğrenciye giyim yardımı yapıldı.

Halkapınar'da Anadolu Ereğli Güç Birliği Derneği'nin "Kardan Adamın Yüreği Üşümesin" etkinliği kapsamında ilçede ihtiyaç sahibi 113 öğrenciye giyim yardımı yapıldı. Halkapınar Kaymakamı Mehmet Kocabey, projenin gerçekleşmesinde emeği geçenlere ve yardımda bulunanlara teşekkür etti. Dernek başkanı Hızır Doğru ise projeyi çocukların yüzünde tebessüm oluşturmak amacıyla uyguladıklarını belirterek, desteklerinden dolayı Kocabey'e dernek adına teşekkür etti. Kocabey, Doğru ile dernek üyeleri Hakan Kambur ve Ercüment Sarıkafa'ya katkılarından dolayı plaket verdi. Doğru da emekli öğretmen Recep Arlı ve hayırsever dernek üyesi iş adamlarıyla öğrencilere hediyelerini verdi. Yardım organizasyonunda, Halkapınar Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Sekman ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdiresi Asiye Bakkal da hazır bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: