Halkbank Erkek Voleybol Takımı, Rövanşa Çıkıyor

Türkiye’yi Avrupa Konfederasyon Kupası'nda (CEV CUP) temsil eden Halkbank Erkek Voleybol Takımı, ilk tur rövanşında...

Türkiye’yi Avrupa Konfederasyon Kupası'nda (CEV CUP) temsil eden Halkbank Erkek Voleybol Takımı, ilk tur rövanşında Polonya’nın Delecta Bydgoszcz takımı ile karşı karşıya gelecek.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkent Voleybol Salonunda bugün saat 18.00’da başlayacak müsabakayı, Makedonya Voleybol Federasyonu’ndan Ordanche Ambarkov ile Sırbistan Voleybol Federasyonu'ndan Dejan Rogic hakem ikilisi yönetecek. Halkbank Kulüp Başkanı Selahattin Süleymanoğlu karşılaşma ile ilgili olarak şu görüşlerde bulundu:

Reklam
Reklam

"Bu yıl Avrupa kupalarında, evimizdeki ilk maçımıza çıkacağız. Deplasmanda kaybetmiş olmamız, herşeyin bittiği anlamına gelmez. İyi bir takımımız ve bize destek olan büyük bir camiamız var. Ankara seyircisinin desteği ile karşılaşmadan galip ayrılıp daha sonraki turlara katılma hakkını elde etmek istiyoruz. Başkent Voleybol Salonunu dolduracak Ankaralı voleybol severlerin müsabakanın sonuna kadar bizi desteklemelerini bekliyoruz."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: