Halkbank'ta Antrenör Vukovic galibiyet istiyor

Aroma Erkekler Birinci Voleybol Ligi lideri Halkbank'ta Antrenör Veselin Vukovic kendi sahalarında oynayacakları Galatasaray maçından...

Aroma Erkekler Birinci Voleybol Ligi lideri Halkbank'ta Antrenör Veselin Vukovic kendi sahalarında oynayacakları Galatasaray maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.
Takımının başında Ankara'da ilk kez bir maça çıkacak olan Karadağlı antrenör, başarıda devamlılık aradığını ve Galatasaray maçının bu zincirin bir halkası olduğunu söyledi.
Galatasaray'ın ligin dişli takımlarından biri olarak değerlendiren Veselin Vukovic, "Biz rakip ayırt etmeksizin işimize ciddiyetle bakıyoruz. Oynadığımız oyundan hem biz hem taraftarlarımız zevk almalı. Bunu da güçlü olursak başarabiliriz. Bu maçtan iyi oyun ve üç puanla ayrılmalıyız. Bu zorlu mücadeleye hazırız. Ankaralı voleybolseverlerin bizi yalnız bırakmayacaklarımı umut ediyorum." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz