Halkın Sorunlarını Yerinde Dinliyor

AK Parti Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay Ramazan Bayramı tatilini Ardahan’da halkın sorunlarını dinleyerek geçiriyor.

12 Haziran seçimlerinde Ardahan’da AK Parti’den Milletvekili seçilen Orhan Atalay Mecliste yemin töreninin ardından hızlı bir çalışmayla Ardahan'ın sorunlarını masaya yatırıp çözüm üretme noktasında ciddi çalışmalar başlattı.

İlk etapta meclisin tatile girmesiyle birlikte Meclise kamp kuran ve Ardahan'ın sorunları ve çözümlerini masaya yatıran Atalay, Ramazan olmasına rağmen bir sürü bakan, müsteşar, genel müdür vs diğer yetkililerle Ardahan'ın sorunlarını masaya yatırarak çözüm üretmeye başladı.

Reklam
Reklam

Prof. Dr. Orhan Atalay’ın seçildikten sonra, Ankara'da Belediye Başkanı Faruk Köksoy ile Kentsel Dönüşüm protokolü için bakanlıkta hazır bulunarak bu tarihi güne tanıklık etmesi, Ardahan Valisi Mustafa Tekmen ile Milli Piyango Genel Müdürlüğüne giderek Ardahan’a 300 kişilik öğrenci yurdu için söz alması, Rektör Ramazan Korkmaz ile birlikte Devlet Planlama Teşkilatına giderek Ardahan Üniversitesinin bütçesi ve yatırım projeleri için görüşmeler yapması, ayrıca Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile Ardahan-Kars arası Duble yolun kalan 20 km lik kısmı için görüşmeler yaparak bürokraside hızlı davranması bakanlarında dikkatini çekti.

Enerji Bakanı Taner Yıldız ile görüşmesi, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile Ardahan'ın kalkınması için neler yapılabilir yönünde görüşmeler yapması, Sosyal işlerden sorumlu Bakan Fatma Şahin ile de Ardahan’a yapılacak sosyal tesislerin temelinin bir an önce atılması için baş başa görüşerek bu işin bitirilmesini istemesi Atalay’ın ne istediğini bilen bir kişi olarak Ankara'da özel ve önemli çalışmalar yapması Ardahanımız için güzel günlerin müjdecisi olarak bizlere ümit vermektedir.

Reklam
Reklam

Bu arada bazı Müsteşar, Genel müdür ve daire başkanları ile yüzlerce bürokratla çok sıkı bir görüşme trafiği yaşayan Milletvekili Orhan Atalay, kendisini arayan herkesin sorun ve sıkıntılarıyla da bire bir ilgilenerek çözme noktasında ciddi adımlar atmaya başlaması vatandaş arasında memnuniyet oluşturduğu gözleniyor.

Genel seçimin ardından tatile çıkmayan, amacı ve gayesi emaneti aldığı halkın sorunlarına zaman ayıran Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, genel seçimden hemen sonra 2 kez Ardahan’a gelerek halkı ve esnafı ziyaret ederek sorun ve sıkıntılar noktasında analizler ve çözüm üretme üzerine çalışmalar yapması, Ardahan kamuoyunda da memnuniyetle karşılanmaktadır.

Orhan Atalay'ın Ramazan ayının ilk haftasında Ardahanımıza sessiz sedasız gelerek halkın arasında dolaşması ve tekrar Ankara'ya dönüp sorunları çözmeye uğraşması bunun akabinde Ramazanın son 10 gününde tekrar Ardahan'a gelen Orhan Atalay'ın Ardahanımızın sorun ve sıkıntılarını zamanında çözmek ve Ardahan'da yetenekli ve işinin ehli kadroları kurmak üzere de alternatifli çalışmalar yapmakta olduğunu bizlere göstermektedir.

Reklam
Reklam

Milli Eğitim Komisyonu Üyesi de olan sayın Atalay’ın Ardahan daki sıkıntılı olan Eğitime çözüm olarak Yönetici kadroyu düzene sokacağının sinyalini de vererek başlaması ve ilk etapta da, alınan Milli Eğitim Müdürü operasyonuyla da bu kararlılığını göstermiş oldu.

Ardahan da gösteriş ve şov yapmadan ilçe ilçe ve köy köy gezerek sorun ve sıkıntıları yerinde görmesini takdir eden Ardahan kamuoyu, Ardahanın yeni yüzü olarak ciddi bir siyaset yapan Sn Orhan Atalay’ın profesyonel bir siyasetçi gibi işini severek yapması takdir edilirken, Ardahan halkının geleceğinin çok güzel günler beklediğinin habercisi olarak bizi sevindirmektedir.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz